Coaching

Een gestelde diagnose door Het Diagnostiek Bureau geeft u inzicht in de oorzaak van uw klachten waardoor u uw klachten en problemen beter kunt plaatsen en begrijpen. Echter, nadat de diagnose is gesteld komen er vaak veel vragen naar boven als; 
Wat houdt deze diagnose in? 
Hoe werkt het bij mij? 
Hoe verhoudt deze diagnose zich tot de problemen waar ik tegenaan loop? 
Wat kan ik anders doen zodat ik minder klachten/problemen ervaar in het dagelijks leven?
Waar ben ik goed in en wat is voor mij lastiger? 
Het Diagnostiek Bureau begrijpt dat het stellen van een diagnose in meer of mindere mate impact heeft op uw leven. Wij begeleiden u daarom graag in de periode na het stellen van de diagnose, om u onder andere antwoorden te geven op bovenstaande vragen. Dit doen we door middel van coachingsessies. Hierin geven wij (achtergrond) informatie over de diagnose en gaan wij samen met u op onderzoek uit hoe uw klachten zich verhouden tot de gestelde diagnose. Vervolgens gaan we samenwerking met u bekijken welke methoden en/of oplossingen voor u werken in het dagelijks leven, met als doel dat u minder last heeft van uw klachten in het dagelijks leven. Een dergelijk traject betreft gemiddeld 10 coachingsessies. 

Coachingsessies kunt u per keer afnemen. Daarnaast bieden wij aan om een pakket te kiezen voor 10 coachingsessies. Indien hierna nog behoefte is aan één of meerdere sessies, kunt u deze apart afnemen.